Blog

Krycie plachty, ešte lepšia kvalita

Krycie plachty, ešte lepšia kvalita

KRYCIE PLACHTY Nová výrobná technológia.Naše plachty sú až o 50-60% pevnejšie!Aby sme preukázali najvyššiu kvalitu našich plachiet, vykonali sme testy odolnosti.EXPAND KRYCIE PLACHTY 130g výsledok: 330-370 N!EXPAND KRYCIE PLACHTY 210g výsledok: 740-...

TIPY A RADY AKO SADIŤ DO SKLENÍKA

TIPY A RADY AKO SADIŤ DO SKLENÍKA

Tipy a rady ako sadiť do skleníka V dnešnej dobe máme niekoľko typov skleníkov / fóliovníkov. Aké sú však ich výhody a rozlišnosti si skúsime vysvetliť v článku nižšie. Celkovo platí, že pestovanie zeleniny a úrody v skleníkoch je neporovnateľné s p...

NÁVOD NA MONTÁŽ RETRO BICYKLA

NÁVOD NA MONTÁŽ RETRO BICYKLA

Bicykle dodávame v čiastočnom demonte, preto nezodpovedáme za nespárvu montáž bicyklov.  Pred montážov si bicykel dôkladne skontrolujte. Odporúčame montáž v profesionálnom servise.  Pre pozreteie videa klinknite na odkaz: https://www....

AKO SI VYBRAŤ UDIAREŇ?

AKO SI VYBRAŤ UDIAREŇ?

Ktorú udiareň si zvoliť? Momentálne máme na výber klasickú udiareň s ohniskom alebo elektrickú udiareň s generátorom dymu. Pokiaľ skutočne uvažujeme o kúpe jedného z nich, položme si pár otázok ako kde to využijeme, koľko mám...

ZÁKLADY ÚDENIA PRE AMATÉROV

ZÁKLADY ÚDENIA PRE AMATÉROV

Základy údenia pre amatérov.   Začnime tým, čo je údenie. Počas procesu údenia je mäso podrobené tepelnému spracovaniu, pri ktorom sa z produktu vplyvom teploty odparuje voda. Vyrábať mäso, ktoré je šťavnaté a zároveň dobre údené, je veľká zru...

RADY A TIPY AKO ÚDIŤ RYBY A MÄSO

RADY A TIPY AKO ÚDIŤ RYBY A MÄSO

Ako údiť šunku? – čas a spôsoby. Údenie za studena sa používa hlavne na údenie surového mäsa. Jedná sa o údenie mäsa alebo rýb dymom s teplotou do 30 ° C. Čas údenia sa môže v závislosti od produktu, ktorý chceme získať, predĺžiť na niekoľko dn...